Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Ο κ. Κουντρομιχάλης Ηλίας για τον κ. Κωβαίο: «…είσαι ότι πιο παλαιοκομματικό και σκουριασμένο υπάρχει στο νησί…»



Έγραψε ακόμα πιο χοντρά πράγματα, για το δήμαρχο Μάρκο Κωβαίο, ο κ. Ηλίας Κουντρομιχάλης.

Φαίνεται όμως ότι η μνήμη χρυσόψαρου ενδημεί στην παράταξη του κ. Κωβαίου, αφού τα βρήκαν τώρα και έχουν γίνει στενοί συνεργάτες. 

Δημοσιεύουμε ένα άλλο απόσπασμα από αυτά που έγραψε ο κ. Κουντρομιχάλης και δημοσίευσε στη ΦΩΝΗ της ΠΑΡΟΥ (αριθμός φύλλου 289, σελ. 4).

«…Ποια ανανέωση βρε Μάρκο, αφού εσύ είσαι ότι πιο παλαιοκομματικό και σκουριασμένο υπάρχει στο νησί και ποιος σου είπε ότι η ανανέωση είναι θέμα ηλικιακό, ανανέωση είναι ιδέες, στο όραμα στην ελπίδα για κάτι καλύτερο…»

Και λίγο παρακάτω στο ίδιο κείμενο:

«…Για ποιον απεγκλωβισμό μιλάς εσύ που διαδίδεις ότι θα χαρίσεις το δήμο στη Νέα Δημοκρατία και στον τωρινό σου φίλο Βρούτση, ο οποίος για άλλη μια φορά με την παρότρυνση προς εσένα, σταμάτησε κάθε ελπίδα για συγκρότηση ενός νέου ψηφοδελτίου στην Πάρο…».

Και συμβουλές προς τον Δήμαρχο:

«…Μάρκο, επειδή  πιστεύω ότι πράγματι είσαι αυτό που λένε «καλό παιδί», πρόσεχε γιατί εκτός από αυτά που σου έκαναν το 2006 υπάρχει ακόμη κάτι χειρότερο, ο «αυτό -εξευτελισμός» και αυτό επαφίεται σ΄εσένα...»

Το κείμενο είναι μακροσκελές, λέει πολλά και δημοσιεύτηκε στις 21/2/2014.

 Στα τωρινά του γραφτά ο κ. Ηλίας Κουντρομιχάλης γράφει άλλα, επαινετικά και πλασιάρικα υπέρ του δημάρχου.  

Η λέξη αναξιόπιστος περισσεύει ή μάλλον «πως ζητάς να σε εμπιστευτούμε;» όπως έγραφε και πάλι  για τον κ. Κωβαίο;

Κορονοϊός και Πάρος: Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Εάν υπάρξει σοβαρό περιστατικό πνευμονίας, ύποπτο κορονοϊού, με ποιο τρόπο θα αντιμετωπιστεί στο νησί; Ο γιατρός που θα επισκεφθε...